Hypotheek BKR Registratie
 
> Home  > BKR Hypotheek > BKR RegistratieBKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact
 
 
 
 
Home
  BKR met Hypotheek
  BKR codes
  BKR codering
  BKR notering
  BKR registratie
  BKR Geregistreerd En Toch Geld Lenen?
  BKR vermelding
  Geld Lenen Particulier Renteloos
  Welke Bank Hypotheek BKR
  Mini Lening met BKR
  BKR a2
  Lenen BKR
  BKR code onterecht
  Zonder BKR toetsing
  BKR Registratie Verwijderen
  Achterstandscodering
  Wat BKR code doen
  BKR Hypotheek
 

NHG

  NHG Hypotheek
  BKR
  Bkr ondernemer
Sitemap
  Over Hypotheeksite
  Contact
   
Alles over Geld Lenen en BKR  
   
   
   

 

   
   
   
   
 
   


BKR Hypotheek

Met een BKR registratie blijkt het toch elke keer weer moeilijk om een hypotheek af te sluiten. Althans dat denkt men. Maar is dat ook zo? Natuurlijk, een achterstandscodering zal het niet gemakkelijk maken om hypotheekverstrekkers als banken of andere financiŽle instellingen te vinden die u geld willen lenen.   

Ook de huidige omstandigheden is het zonder meer en opgave. Zeker als u weet dat uit een onderzoek bleek dat zelfs hypotheekadviseurs als specialisten op het gebied van kredieten niet altijd het beste advies geven aan hun klanten. Dan is het op zich een hele taak met BKR notering voldoende krediet los te krijgen voor de aankoop van uw huis.

Hypotheekadviseur

Ook door de ingewikkeldheid van de verschillende hypotheekvormen maakt het voor u erg lastig om de juiste keuze te maken. Als de hypotheekadviseur niet goed zijn werk doet waar blijft u dan? Vergelijkingssites kunnen u helpen, maar uiteindelijk bent u zelf aan zet om een hypotheekverstrekker te vinden die u verder wilt helpen.

Omzeilen toetsing

Lenen zonder BKR toetsing is overigens niet mogelijk. Dat omzeilen behoort niet to de mogelijkheden.  Wat wel het geval kan zijn is dat de negatieve code (positieve codes hebben ze daar niet in Tiel) geen belemmering hoeft te zijn toch een flink bedrag te kunnen lenen, hetzij voor uw auto hetzij voor een huis.

Goedkoop Geld Lenen

Wel moet u er rekening mee houden dat de hypotheek aanvraag in uw geval wat langer kan duren en wat nog belangrijker is dat de hypotheekrente voor u een stuk hoger kan liggen dan voor leners zonder die vervelende BKR Registratie. Goedkoop geld lenen is dus voor u helaas niet bij. Om uit te maken wat u kansen precies zijn om een grote lening als een hypotheek af te sluiten, ook met een betalingsachterstand die geregistreerd is, dan moet u eerst een paar dingen op een rijtje zetten.

Welke schulden geregistreerd

Let er wel op dat meer kredieten worden geregistreerd dan u misschien in de gaten heeft en u uiteindelijk, bij het niet tijdig aflossen of helemaal niet van de schuld, een achterstandscodering kunnen geven waar u de komende 5 jaar nog last van zult hebben.  Vooral het afsluiten voor uw mobieltje van een GSM abonnement en het daarna niet op tijd uw betalingsverplichtingen voldoen kan een notering bij het bureau uit Tiel u opleveren die veel kredietverstrekkers zullen afschrikken.  Ook andere leningen kunnen ervoor zorgen dat u in de toekomst de kans op goedkoop lenen wel erg klein wordt.

Wat wordt niet geregistreerd bij het BKR

Vreemd genoeg wordt een hypotheek op zich niet geregistreerd. Dat zal wel het geval zijn als u achterloopt met uw betalingen. Op dit moment is dat als u een achterstand heeft van meer dan 4 maanden. Dan zal de bank of een andere kredietvertrekker u aanmelden bij het BKR. Dat zijn ze overigens verplicht en wordt dus niet in de eerste plaats gedaan om u te pesten.

CKI

Ook uw studieschulden zullen u niet worden aangerekend om de doodeenvoudige reden dat die lening uit het verleden uw kredietwaardigheid niet wordt opgenomen bij het CKI. Dat is weer een leuke afkorting voor Centraal Krediet Informatiesysteem waar al de informatie over uw kredietverleden en vooral uw betalingsachterstanden in worden bijgehouden.

Waarom Registratie

Doel van het Bureau Krediet Registratie uit Tiel is zeker niet om u het duurder en lastiger te maken iets te lenen. Wel om ervoor te zorgen dat u de lasten die met lenen vergezelt gaan binnen redelijke termijn kunt aflossen en niet teveel geld leent.  Die beslissing of u kredietwaardig bent wordt overigens niet door het BKR gemaakt. Die registreert slechts. Je zou kunnen zeggen dat zij alleen de boodschapper zijn van de achterstandscodering. De hypotheekverstrekker waarbij u aanklopt zal altijd even een blik werpen op de nog lopende registraties en bepalen of ze u als klant willen hebben of niet.

Lenen zonder BKR

Is dus alleen mogelijk als u erin slaagt om de codes achter uw naam te verwijderen. Dat kan zeker maar om dat te bewerkstelligen moet u eerst contact opnemen met de kredietverstrekker die u de BKR notering heeft bezorgd.

U kunt proberen om het op een akkoordje te gooien met uw financiŽle kwelgeest. Wat u zou kunnen doen is voorstellen om uw schuld of betalingsachterstand gedeeltelijk terug te betalen (behalve dan dat u het helemaal afbetaald natuurlijk).

 Maar stel dat u om wat voor reden dan ook die schulden voor u te groot zijn. Dan kunt u nog altijd proberen of ze met het afbetalen van een deel van de schulden akkoord gaan in ruil voor verwijdering van de achterstandscodering bij uw naam.

Betalingsachterstand

Veel geldverstrekkers zullen best wel bereidt zijn om met het afbetalen van een deel van uw betalingsachterstand of schulden tevreden te zijn. Ze hebben er immers natuurlijk niets aan om nog geld van u tegoed te hebben dat ze toch niet krijgen. Beter een vogel in de hand dan 10 in de lucht zo kan men denken.

Ook als zij in het verleden u wel erg gemakkelijk het krediet of de lening hebben gegeven dan kan het zijn dat zij liever een vergelijk met u treffen. Als ze mede schuldig kunnen worden bevonden door deskundigen op het gebied van financiŽn aan die achterstand dan kan het zijn dat ze helemaal niets meer krijgen van u wanneer het aan de onafhankelijke commissie van het BKR wordt voorgelegd. 

Dat kan is de route die u moet gaan indien u het niet eens kan worden met degene die nog geld van u tegoed heeft en de BKR code onterecht vindt.  Dan komt u dus in een klachtenprocedure terecht. Zodra echter ook die commissie de kant van de schuldeiser kiest is dan kunt u er niets meer aan doen. Die uitspraak van de financiŽle deskundigen is immers bindend.

Krediet

Ik kan me voorstellen dat u geen commissie wilt hebben, maar gewoon een hypotheek. Toch is het echter de moeite waard die route te overwegen als u het niet met elkaar Ė de geldeiser en u Ė eens kunt worden. Met BKR zult u immers een hoge hypotheekrente betalen die flink kan oplopen en het zal langer duren om uw krediet te krijgen.

Hypotheek ondanks BKR notering

Dat hangt helemaal af van welke code u heeft of u nog kunt lenen en welkom wordt geheten bij de hypotheekverstrekkers. Mocht u dat niet weten dan is het zaaks hier achteraan te gaan. U kan daarvoor terecht bij iedere bank Ė hoeft dus niet uw thuisbank te zijn indien u dat vervellend vindt -  en daar een aanvraag indienen om de achterstandscodering te weten te krijgen.

BKR a2

Wat kan de Nationale Hypotheek Garantie voor u betekenen? Alles of niets: het heeft weer te maken met die code die u achter uw naam heeft staan. Dus een negatieve registratie bij het BKR hoeft u niet op te breken alleen dat ene cijfer of letter . Mocht u een H bij uw naam hebben dan bent u gered. H staat niet voor hypotheek, maar voor Herstel. Die wordt namelijk ook genoteerd als u een achterstand in de betalingen weer heeft goed gemaakt. Ook BKR a2 hoeft geen problemen op te leveren.

 Code 1 tot 4 worden ook niet op prijs gesteld. Mocht u dat hebben dan is dus enige oplossing contact op de neen met de kredietverstrekker die u die achterstandsregistratie heeft gegeven, want alleen hij of zij kan u die H bezorgen.

Zelfs het BKR heeft hier niets over te zeggen tenzij u een klacht indient tegen de schuldeiser. Dat is hoe dan ook de eerste weg die u moet gaan om nog ergens een goedkope hypotheek te kunnen krijgen en een bank te vinden die u wilt hebben. Ik zou wel goed overwegen of de kans van slagen groot is omdat de procedure nu eenmaal veel tijd in beslag neemt en als u uiteindelijk door de commissie van onafhankelijke kredietdeskundigen in het ongelijk wordt gesteld u nog verder van huis bent. Probeer dan nog maar eens een hypotheekverstrekker te vinden.

Er zijn ook ondernemingen die u kunnen helpen bij het succesvol verwijderen van de registratie. Zie hiervoor ook: Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet laten verwijderen?

Hypotheekadvies

Het is zonder meer aan te raden proberen gratis advies te krijgen van de NHG indien u een BKR code heeft. Er zijn zeker specialisten op het gebied van achterstandscoderingen, maar die werken niet gratis. Probeer dus zelf eerst eruit te komen met de degene die nog geld van u tegoed heeft en de A code voor u kan vervangen in een H code. Dat zal u zeker veel geld schelen en het vinden van een hypotheek met BKR heel wat tijd besparen. Om maar niet te spreken van de teleurstelling als u als kredietnemer wordt afgewezen.

Hypotheek met bkr - Welke Bank Accepteert U Nog en Wat is het Alternatief?
Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Is Hypotheek met BKR mogelijk?
Kan ik een Hypotheek met BKR a2 notering krijgen en hoe?
Wanneer krijgt u een BKR notering


Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
BKR Geregistreerd Toch Geld Lenen - Hoe Doet u Dat

Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
Bkr ondernemer
NHG
NHG Hypotheek

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact
 


 

    

 

     

 

 

(C) Hypotheek Bkr Registratie