Hypotheek BKR Registratie
 
> Home  > BKR Hypotheek > BKR RegistratieBKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact
 
 
 
 
Home
  BKR met Hypotheek
  BKR codes
  BKR codering
  BKR notering
  BKR registratie
  BKR Geregistreerd En Toch Geld Lenen?
  BKR vermelding
  Geld Lenen Particulier Renteloos
  Welke Bank Hypotheek BKR
  Mini Lening met BKR
  BKR a2
  Lenen BKR
  BKR code onterecht
  Zonder BKR toetsing
  BKR Registratie Verwijderen
  Achterstandscodering
  Wat BKR code doen
  BKR Hypotheek
 

NHG

  NHG Hypotheek
  BKR
  Bkr ondernemer
Sitemap
  Over Hypotheeksite
  Contact
   
Alles over Geld Lenen en BKR  
   
   
   

 

   
   
   
   
 
   

BKR code Onterecht

U bent het niet eens met de code die u heeft gekregen. Mocht er een fout in zijn geslopen dan is het zeker zaaks om er werk van te maken. Een negatieve BKR notering kan u immers hogere rente en andere kosten gaan opleveren omdat de bank meer zekerheden wil inbouwen.  Of u wordt botweg geweigerd.

Het bureau zelf kan niet zomaar uw verkeerde registratie eventjes uitgummen. Die kan alleen op instructie van de kredietverstrekker handelen die u die code heeft bezorgd. Om een correctie te krijgen moet u daarvoor eerst contact opnemen met degene die u heeft aangemeld als iemand met een betalingsachterstand. Meestal zal het wel zo zijn dan indien u gelijk heeft en de kredietverstrekker een fout heeft gemaakt dat op die manier kan worden opgelost. Maar stel dat de ander voet bij stuk houdt en nog steeds vindt dat u die negatieve BKR codering achter uw naam verdiend hebt. Wat dan?

Geen oplossing

Welnu, ons land kent talloze commissies en ook voor deze financiële geschillen is er één in het leven geroepen. In de geschillencommissie hebben onafhankelijke experts  zitting op het gebied van o.a. kredietverlening.  Zij buigen zich over uw claim en of de codering wel terecht is of niet. De uitspraak is voor beide partijen, de kredietverstrekker die u bij het BKR heeft aangemeld en uzelf, de eiser, onherroepelijk. Dat wil zeggen dat zwel u als de tegenpartij zich zal moeten neerleggen met de uitspraak, ook al bent u het er niet mee eens. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de andere partij.

Hoe dien je een klacht in bij de geschillencommissie van het BKR?

U dient schriftelijk uw klacht in bij de commissie van onafhankelijke deskundigen in. Daarbij toont u aan dat u eerst alles heeft gedaan om er met de kredietverlener die u de negatieve codering heeft bezorgd eruit te komen. Dus alle bewijzen, correspondentie, e-mails  e.d. tussen u en de schuldeiser voegt u toe aan uw dossier.  Uit die correspondentie moet duidelijk blijken dat de schuldeiser niet van plan is u te helpen om de codering achter uw naam weg te laten halen. Uiteraard beslaan uw gegevens ook bewijs van betaling en andere papieren die aantonen dat de kredietverstrekker onjuist heeft gehandeld.

Kosten BKR klacht

De kosten van deze procedure zijn 22,50 euro voor het indienen van de klacht. Daarna zal de commissie aan het werk gaan en een definitief oordeel vellen over uw zaak. Mocht die wederom negatief voor u uitpakken dan is er helaas verder niets meer te doen.

BKR Hypotheek
Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Hypotheek met BKR - Welke Bank Accepteert U Nog en Wat is het Alternatief?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Is Hypotheek met BKR mogelijk?
Kan ik een Hypotheek met BKR a2 notering krijgen en hoe?
Wanneer krijgt u een BKR notering
Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
Geld Lenen Particulier - En nog Renteloos ook (als u mazzel heeft)
Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
NHG
NHG Hypotheek

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact
 

 

    

 

     

 

 

(C) Hypotheek Bkr Registratie