Hypotheek BKR Registratie
 
> Home  > BKR Hypotheek > BKR RegistratieBKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact
 
 
 
 
Home
  BKR met Hypotheek
  BKR codes
  BKR codering
  BKR notering
  BKR registratie
  BKR Geregistreerd En Toch Geld Lenen?
  BKR vermelding
  Geld Lenen Particulier Renteloos
  Welke Bank Hypotheek BKR
  Mini Lening met BKR
  BKR a2
  Lenen BKR
  BKR code onterecht
  Zonder BKR toetsing
  BKR Registratie Verwijderen
  Achterstandscodering
  Wat BKR code doen
  BKR Hypotheek
 

NHG

  NHG Hypotheek
  BKR
  Bkr ondernemer
Sitemap
  Over Hypotheeksite
  Contact
   
 

 

   
   
   
   
 
   


Bkr ondernemer

Wat te doen met een negatieve bkr registratie als u als ondernemer een lening nodig heeft voor uw bedrijf. Hier het antwoord.

De kans is niet groot dat u van de bank een lening voor uw onderneming krijgt indien u reeds een bkr code achter hun naam heeft staan. Toch zijn er wel mogelijkheden om aan een lening te komen voor uw zakelijke activiteiten.

De beste oplossing is wanneer u instaat bent om uw bkr te laten verwijderen. Ik zeg laten verwijderen, omdat er een aantal bedrijven zijn begonnen die diensten op dit gebied aanbieden. Zij gaan er prat op de meeste van de klanten succesvol van hun bkr te kunnen afhelpen. Zal het ook voor u iets zijn?

Foute registratie

Het hangt helemaal af van wat de reden is van uw registratie. U heeft een realistische kans dat het ook bij u zou lukken en wel in de volgende gevallen: uw bkr code is onterecht. Het kan zijn dat er domweg fouten zijn gemaakt door de geldverstrekker die u heeft aangemeld bij het kredietbureau in Tiel die deze codes registreert.

Als u een schuld heeft bij een bedrijf die u heeft aangemeld als wanbetaler dan moet hetzelfde bedrijf u ook weer afmelden indien u later alsnog aan uw betalingsverplichtingen voldoet. Immers, het Bureau Kredietregistratie in Tiel registreert slechts. Zowel aanmelding als de verwijdering van de bkr codes moet gebeuren door uw schuldeisers. En die blijken meer dan eens vergeetachtig te zijn op dat punt.

Als de schuldeiser echter niets verkeerds heeft gedaan dat kan nog een vormfout zijn gemaakt. Ik kan me voorstellen dat in het eerste geval uzelf kan uitzoeken of de bkr registratie terecht is of niet, echter in het tweede geval (bij de vormfout) is het eerder een juridische zaak geworden.

En dan is het wellicht het overwegen waard om te kijken of een commercieel bureau u kan helpen de bkr registratie met succes te verwijderen.

Deal

Maar het meest voor de hand liggende is natuurlijk als u probeert alsnog uw schulden af te lossen. Dat kunt u doen door een deal te sluiten met de schuldeiser. Als u niet in staat bent om de hele schuld af te lossen dan kunt u voorstellen om - al dan niet in termijnen - een deel ervan te betalen, inruil voor het schrappen van de negatieve code.

Bent u daar ook niet toe instaat dan kunt u kiezen om via de juridische weg de codes te verwijderen.

Wat u beter kunt laten is proberen investeerders te vinden als u nog schulden heeft uitstaan. Er zijn genoeg mensen te vinden die in een beginnende ondernemer geld willen steken. Maar als u meteen ook komt met het verhaal dat u het geld van de investeerder wilt gebruiken om uw negatieve bkr registratie kwijt te raken, dan zullen velen bij voorbaat afhaken. Men heeft weinig zin om in een zinkend schip te investeren.

Dus voordat u aan anderen gaat vragen om een lening, lijkt me het goed idee nog eens te kijken of u zelf niet instaat bent de bkr kwijt te raken, dan wel met de hulp van een daarvoor gespecialiseerd bureau. Wees u er wel bewust van, indien u dit niet lukt zit u welvoor  vijf jaar lang vast aan die nare registratie en kunt u nergens terecht voor een lening. Zeker voor een beginnende ondernemer is dat niet de meest aangewezen manier om uw zaak te beginnen.

BKR Hypotheek
Hypotheek met bkr - Welke Bank Accepteert U Nog en Wat is het Alternatief?
Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?

Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
BKR Geregistreerd Toch Geld Lenen - Hoe Doet u Dat
Geld Lenen Particulier - En nog Renteloos ook
(als u mazzel heeft)
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Is Hypotheek met BKR mogelijk?
Kan ik een Hypotheek met BKR a2 notering krijgen en hoe?
Welke leningen zijn nog mogelijk met BKR notering?
Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
NHG
NHG Hypotheek
BKR

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact
 

 

       

(C) Hypotheek Bkr Registratie