Hypotheek BKR Registratie
 
> Home  > BKR Hypotheek > BKR RegistratieBKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact
 
 
 
 
Home
  BKR met Hypotheek
  BKR codes
  BKR codering
  BKR notering
  BKR registratie
  BKR Geregistreerd En Toch Geld Lenen?
  BKR vermelding
  Geld Lenen Particulier Renteloos
  Welke Bank Hypotheek BKR
  Mini Lening met BKR
  BKR a2
  Lenen BKR
  BKR code onterecht
  Zonder BKR toetsing
  BKR Registratie Verwijderen
  Achterstandscodering
  Wat BKR code doen
  BKR Hypotheek
 

NHG

  NHG Hypotheek
  BKR
  Bkr ondernemer
Sitemap
  Over Hypotheeksite
  Contact
   
Alles over Geld Lenen en BKR  
   
   
   

 

   
   
   
   
 
   

Geld Lenen Particulier Renteloos (als het meezit)

Hoe kan ik met succes geld lenen van particulieren (zelfs renteloos als u het handig aanpakt) en waar vind je die potentiŽle leners? Hier het antwoord.

Deze methode om geld te lenen buiten de banken of andere officiŽle geldverstrekker om heeft meerdere voordelen: u wordt niet gecheckt of u een bkr registratie heeft, u kunt snel tot overeenstemming komen over het te lenen bedrag en het kan goedkoop als u dat renteloos lukt. En dat kan best.

Familie

Bij geld lenen van particulieren denkt men in eerste plaats aan familie of erg goede vrienden. Steeds meer mensen lukt dat om op deze manier krediet te krijgen waar men bij de banken normaal gesproken met lege handen wordt weggestuurd. Niet alleen vanwege de strengere kredieteisen die de banken stellen zorgen ervoor dat consumenten naar andere mogelijkheden omkijken, men is steeds vaker ook de schaamte voorbij om geld te lenen van een particulier.

Want dat is wel wat leners afhoudt om op deze manier aan een lening te komen: de schroom om het aan anderen te vragen. En dat is helemaal niet nodig.  Laten we wel wezen: u hoeft zich nergens voor te schamen. Eerder de banken die een veel te hoge rente vragen en tegelijkertijd subsidie krijgen van de overheid zijn de eersten die het schaamrood op de kaken moet staan.

Lenen van kennissen  Ėwaar vind je die

Kent u echt geen familie die u uit de brand kan helpen? Er zijn veel meer mensen die een groot bedrag achter de hand hebben en best wel bereid zijn u te helpen. Als het niet uw ouders zijn of broer of zus die u uit de nood kan helpen, denk dan eens aan kennissen waar u zonder bewust van te zijn na een potje voetballen aan de bar meezit. Juist in dergelijke relaxte omgeving is het eenvoudig om met potentiŽle particuliere geldleners in gesprek te komen.

Bij een sportclub zitten namelijk ook veel ondernemers met flink wat vermogen gewoonlijk naast mensen die het wat minder getroffen hebben. Belangrijk is wanneer men op zoek gaat naar geldverstrekkers in uw omgeving is dat er voor de ander een zekerheid bestaat dat u het geld ook daadwerkelijk terugbetaald. Het is niet aan te raden om te laten blijken dat u op een haar na failliet bent en de lening eigenlijk per direct nodig hebt. Maar hoe pak je zoín gesprek het beste aan?

Niet meteen met uw problemen beginnen

Het beste is om gewoon op een ongedwongen manier met een paar mensen op een club te praten en wanneer u denk dat het klikt, de ander u best wel mag, dan kunt proberen over geld te praten. Als u denkt dat dit een lange weg is, bedenk dan dat als u naar een bank gaat nog vele malen langer bezig bent om krediet krijgen mťt een grote kans dat u daarna toch nog wordt afgewezen, zeker met een negatieve bkr registratie achter uw naam.

Probeer gewoon. U hoeft zich nergens voor te schamen, dat is het belangrijkste wat u in het achterhoofd moet houden. In gesprek gaan met bepaalde lieden die wellicht nog ergens zwart geld hebben liggen kunnen u onverwacht uit de brand helpen. U kunt ze ook over de streep trekken door iets als onderpand aan te bieden. Dat moet u uiteraard niet meteen in begin van het gesprek aanbieden.

Na een tijdje over koetjes en kalfjes te praten kunt u als vanzelf over het onderwerp geld gaan beginnen. Daar hoef je bij ondernemers eigenlijk helemaal niets voor te doen om op dat onderwerp te komen. Dan merkt u vervolgens vanzelf wel of de ander genegen is u te helpen.

Iets aanbieden als garantie dat men ook het geld terugkrijgt, bijvoorbeeld een auto, horloge of een mobieltje, kan de potentiŽle particulier lener dat extra duwtje geven dat hij nodig heeft om u een lening te verstrekken. Ga daar overigens alleen over beginnen indien u denkt dat dit een obstakel is om aan u geld te lenen, niet eerder!

Renteloze lening

Nog eenvoudiger kan het zijn om een particulier lening los te krijgen is wanneer u bepaalde talenten hebt. Stel dat u van computers verstand hebt en degene die misschien wel geld aan u wilt lenen heeft een computerprobleem. Los zijn problemen op en als tegenprestatie geeft de andere particulier u een lening. Als dit een grote klus is kunt u zelfs een renteloze lening overeenkomen.

Ander voorbeeld: uw kennis zit hoog met het personeel van zijn winkel. Door ziekte moet hij zelf de schappen in zijn winkel aanvullen. Wilt u niet in de avonduren even uw vriend bijspringen? Of er is al voor de zoveelste keer ingebroken in zijn bedrijf. Bied aan een paar uur per dag bij hem een oogje in het zeil te houden totdat er een andere oplossing is.

Een pakje met waardevolle onderdelen moet helemaal uit Polen worden gehaald. Welnu, had het dan eerder gezegd. U kunt hem best wel helpen. En uw kennis kan u  afhankelijk van de tegenprestatie een particuliere renteloze lening verstrekken.

Behulpzaam zijn naar mensen toe die uiteindelijk uzelf financieel kunnen helpen is altijd aan te raden. De potentiŽle particuliere geldlener is dan meer genegen om daarna naar u te luisteren en uw verzoek te honoreren.

Denkt u geen talent hebben? Waarom biedt u niet aan iemands huis te schilderen voor een renteloze lening? Veel huizenbezitters zien er tegen op om op de ladder te gaan staan en het huis van het nieuwe verflaag te voorzien. Als u dat wel durft dan kan u wellicht dit inruilen voor het verstrekken van een particulier lening.

Onderpand is dus niet alleen bijvoorbeeld uw krakkemikkige auto aanbieden om de ander zekerheid te geven dat hij zijn geld terugkrijgt, maar het kan ook een dienst te zijn, een kleine of een grote klus. Dus bijvoorbeeld een renteloze lening inruil voor het aanleggen van een terras, ik noem maar iets.

 Bedenk dus eerst of de particuliere geldverstrekker zelf ook ergens mee omhoog zit waar u hem makkelijk mee kan helpen. Desnoods is het alleen maar een luisterend oor vanwege privťproblemen die de ander heeft.

Natuurlijk zou het makkelijker zijn indien u naar een bank kan lopen om geld te lenen, maar vooral mensen die al een negatieve bkr registratie hebben is dit niet bepaald de aangewezen weg. Privť lenen is dan wellicht nog de enige manier om snel aan geld te komen en zelfs als u geluk heeft nog renteloos ook. 

Nee heb je, ja kan je krijgen

Denk u dat het toch niet zal lukken? Dat klopt, als u het niet probeert! Denkt u werkelijk niemand te kennen die u particulier geld wilt lenen ? Sportclubs zijn ideaal om mensen tegen te komen die aardig wat cash achter de hand hebben. Natuurlijk moet u dat niet gaan vragen aan een eenvoudige leraar of een gemeenteambtenaar.

Ga voor ondernemers waar u op een ongedwongen wijze in gesprek mee kan komen na een potje voetballen. En vergeet vooral niet om te kijken of u nog een tegenprestatie kunt leveren inruil voor een snelle geldlening. En wie weet kunt u dankzij die tegenprestatie die particulier lening renteloos krijgen. Gewoon proberen. Succes.


Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Hypotheek met BKR - Welke Bank Accepteert U Nog en Wat is het Alternatief?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Mini Lening - Ook met BKR
Wanneer krijgt u een BKR notering

BKR Geregistreerd Toch Geld Lenen - Hoe Doet u Dat
Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
Bkr ondernemer
NHG
NHG Hypotheek

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact
 

 

 

    

 

     

 

 

(C) Hypotheek Bkr Registratie