Hypotheek BKR Registratie
 
> Home  > BKR Hypotheek > BKR RegistratieBKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact
 
 
 
 
Home
  BKR met Hypotheek
  BKR codes
  BKR codering
  BKR notering
  BKR registratie
  BKR Geregistreerd En Toch Geld Lenen?
  BKR vermelding
  Geld Lenen Particulier Renteloos
  Welke Bank Hypotheek BKR
  Mini Lening met BKR
  BKR a2
  Lenen BKR
  BKR code onterecht
  Zonder BKR toetsing
  BKR Registratie Verwijderen
  Achterstandscodering
  Wat BKR code doen
  BKR Hypotheek
 

NHG

  NHG Hypotheek
  BKR
  Bkr ondernemer
Sitemap
  Over Hypotheeksite
  Contact
   
Alles over Geld Lenen en BKR  
   
   
   

 

   
   
   
   
 
   
BKR a2

Mocht u een hypotheek met BKR a2 achter uw naam hebben staan dan weet u hoe moeilijk het is om aan een lening voor uw huis te komen. Veel hypotheekverstrekkers zullen u niet willen hebben puur en alleen vanwege deze codering.  U komt niet eens toe aan een hypotheekofferte invullen en u bent al afgewezen bij wijze van spreken. Deze BKR codes als a2 geven de banken en andere financiŽle instellingen informatie dat u een achterloopt met het aflossen van uw maandlasten en andere betalingen die u moet doen of dat u met het aflossen van uw schulden in het verleden een probleem had.

Vooral met dat laatste kan men aanvoeren dat weigering van u als hypotheeklener niet klopt indien sindsdien wel een stabiele inkomen heeft en vooral uw leningen op tijd afbetaald. Een periode uit een ver vrienden waarin dat nu niet meer het geval is u dus behoorlijk opbreken. Ofwel u wordt gewoon geweigerd omdat men niet aan u wil lenen met BKR registratie of u betaald meer voor uw hypotheek omdat de bank of andere geldverstrekker het risico dat men hun geld niet meer terugkrijgt te groot vinden. Zoals we inmiddels weten houden de banken ervan die risicoís bij andere te leggen, bij voorkeur bij de belastingbetaler.

Kan ik een hypotheek met BKR notering krijgen en bij wie?

Wanneer u op dit moment nog een negatieve codering achter uw naam heeft staan zal het in de huidige tijden erg moeilijk zijn. Misschien is het dan raadzaam om niet eerst een hypotheek offerte in te vullen, maar te kijken hoe u uit uw huidige positie kan komen zonder nog meer verplichtingen aan te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een onderhandse lening.  Goedkoop lenen zit er dan zoal niet in voor u vrees ik.

Mocht u echter overtuigende argumenten kunnen aanvoeren dat u uw financiŽn nu wel degelijk op orde heeft dan kan u kans maken om ook met aantekening uit Tiel het benodigde geld te lenen.

Vergroot kans op succesvol indienen van hypotheekofferte

De kansen worden groter indien uw schulden en het niet afbetalen ervan tot het verleden behoren en u geen enkel probleem heeft om uw huidige maandlasten te betalen . U heeft bijvoorbeeld een regeling kunnen treffen met de schuldeisers of uw gezamenlijke inkomen van u en uw partner is gestegen en sindsdien heeft u geen problemen meer om de lopende rekeningen te betalen.  U bent bijvoorbeeld sindsdien getrouwd en heeft daardoor gezamenlijk een dubbel inkomen. Mocht u dus nog steeds een achterstand hebben in het afbetalen van uw schulden dan moet u denk is de kans op het vinden van een betrouwbare kredietverstrekker wel erg klein geworden. Ook als het NHG ( Nationale Hypotheek Garantie) niets voor u kan betekenen dan wordt het wel erg zwaar hier iets aan te doen.

Overigens zijn er bureaus gespecialiseerd in het succesvol verwijderen van een bkr registratie, ook al is die terecht. Zie: Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?

Hoe ik het beste de bank overtuigen mij een hypotheek met BKR te verstrekken?

Schrijf alles op wat u maar kunt bedenken waarom u wel een betrouwbare klant zal zijn die zijn hypotheekaflossingen op tijd zal betalen. Houd het hier bij de feiten en maak er geen emotioneel betoog over hoe ellendig u voelt. Dat laatste maakt op bankiers geen enkele indruk, want daarmee worden hun bonussen niet betaald. 
 

In dit dossier dat u samenstelt voegt u bewijs toe waaruit uw huidige financiŽle situatie blijkt en tevens duidelijk wordt dat u geen enkel probleem heeft om schulden af te lossen of misschien op dit moment helemaal geen schuilden heeft. Ook uw huidige maandelijkse lasten zijn voor u prima op tijd te betalen. Mocht u overigens van uzelf weten dat uw zaak rammelt en u zelf al geen argumenten kunt verzinnen waarom ze u de BKR met hypotheek moeten geven dan zal ik er niet aan beginnen.

Waar kan ik terecht voor mijn hypotheek ondanks BKR notering?

Veel banken en andere hypotheekverstrekkers zullen niet thuis geven indien u bij hen komt met het verhaal dat u een hypotheek ondanks een BKR registratie wilt hebben. Echter, er zijn wel degelijk banken die u toch  kunnen helpen zolang u maar met een goed zakelijk verhaal aan komt zetten. Dat verhaal zet u dus op papier en maakt hen duidelijk dat u geen enkel probleem heeft uw financiŽle verplichtingen aan te gaan. Uw financiŽle problemen behoren tot het verleden en u heeft een stabiel maandelijks salaris.

Let wel: dit artikel is geen pleidooi om een nieuwe lening of hypotheek aan te gaan. De registraties van uw betalingsmoraal bij het bureau in Tiel hebben zeker nut en is er niet voor niets. Echter vindt u dat uw BKR code onterecht is omdat uw huidige situatie totaal anders is dan vroeger toen u die vervelende bkr a2 codering heeft opgelopen dan moet u hier zeker werk van maken. Of, wat helaas ook voorkomt, de codes van het Bureau Krediet Registratie heeft u ten onrechte gekregen. In dat geval moet u eerst dat probleem oplossen. Een negatieve beoordeling over uw financiŽle verleden zal u altijd moeilijkheden opleveren en u geld kosten omdat de banken denken dat u een verhoogd risico voor ze zijn.

BKR Hypotheek
Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
Hypotheek met BKR - Welke Bank Accepteert U Nog en Wat is het Alternatief?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Is Hypotheek met BKR mogelijk?
Kan ik een Hypotheek met BKR a2 notering krijgen en hoe?
Wanneer krijgt u een BKR notering

BKR Geregistreerd Toch Geld Lenen - Hoe Doet u Dat


Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
NHG
NHG Hypotheek

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact
 

 

    

 

     

 

 

(C) Hypotheek Bkr Registratie