Hypotheek BKR Registratie
 
> Home  > BKR Hypotheek > BKR RegistratieBKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact
 
 
 
 
Home
  BKR met Hypotheek
  BKR codes
  BKR codering
  BKR notering
  BKR registratie
  BKR Geregistreerd En Toch Geld Lenen?
  BKR vermelding
  Geld Lenen Particulier Renteloos
  Welke Bank Hypotheek BKR
  Mini Lening met BKR
  BKR a2
  Lenen BKR
  BKR code onterecht
  Zonder BKR toetsing
  BKR Registratie Verwijderen
  Achterstandscodering
  Wat BKR code doen
  BKR Hypotheek
 

NHG

  NHG Hypotheek
  BKR
  Bkr ondernemer
Sitemap
  Over Hypotheeksite
  Contact
   
Alles over Geld Lenen en BKR  
   
   
   

 

   
   
   
   
 
   
Met BKR codering

Kan men met BKR codering een hypotheek krijgen? Een BKR codering wil niet zeggen dat iemand in de financiŽle problemen zit. Iedereen die iets leent bij een bank of erkende geldverstrekker zal geregistreerd worden bij het BKR. Naar schatting 94 procent van de leners die geregistreerd staan hebben helemaal geen achterstand in hun betalingen bij de bank of een andere geldverstrekker. Slechts bij de overige 6 procent staat er wel iets achter hun naam. Voor die mensen betekent het dat het moeilijker is om een krediet of hypotheek los te krijgen van de bank.

Verschillende vormen met BKR codering

Indien men achterloopt met betalingen wordt dit verplicht doorgegeven door de schuldeiser aan het BKR. In dat geval komt er de achterstandscodering A achter u naam te staan.
Mocht u de schuld weer hebben ingelopen, dan wordt de letter veranderd in een  H (Herstel). Tenzij u de schuld helemaal heeft afgelost. In dat geval staat er weer helemaal niets achter uw naam.

Hypotheek BKR notering

De meeste kans nog om een hypotheek te kunnen afsluiten met een bank is met de BKR notering a2 achter uw naam. Daar kunt u nog bij een aantal geldlener terecht. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is, maar bij de overige BKR codes kunt u wel onoverkomelijke problemen krijgen met het krijgen een krediet voor uw woning.

Betalingsachterstand

De kredietverstrekkers Ė of het nu gaat om een hypotheek of een lening Ė moeten uw betalingsachterstand melden aan het BKR. Dit doen ze dus niet per definitie om u dwars te zitten. Maar ze zijn tevens verplicht u op de hoogte te stellen, indien u uw betalingsachterstand niet bijwerkt, dat ze dit moeten melden aan het kredietbureau  Tiel. Er zit 2 tot 4 maanden tussen het moment dat u een betalingsachterstand heeft opgelopen tot het aanmelden bij het BKR.

Mocht u na die periode nog niet betaald hebben dan krijgt u een A achter uw naam dat voor Achterstandsmelding staat. Maar dat blijft er natuurlijk niet eeuwig staan. Zodra u weer gaat betalen verandert de A in een H, en die staat voor Herstel. Mocht u echter de hele schuld hebben afbetaald dan staat er helemaal niets meer achter uw naam.  Echter, daarmee is uw probleem niet opgelost want die gegevens blijven wel opvraagbaar voor toekomstige kredietverstrekkers waar u een lening van wilt hebben.

Mocht u overigens vinden dat uw BKR code onterecht is dan moet u dus hier zeker werk van maken, omdat het een hoop problemen kan geven wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. U kunt het overigens in een groot aantal gevallen uw registratie met succes laten verwijderen.

Hoe lang blijven de gegevens bewaard bij het bureau uit Tiel?

5 jaar nadat het krediet of lening is beŽindigd verdwijnen ook de data over uw betalingsachterstand uit hun computers. Tot die tijd kunnen kredietverstrekkers uw gegevens inzien en daarmee een inschatting maken in hoeverre uw betalingsmoraal is. Geld lenen met BKR notering kan dan ook lastiger voor u worden gedurende de tijd dat u geregistreerd staat, maar ook duurder. De bank kan u nog wel een lening verstrekken, maar zal ook het risico hoger inschatten dat hij zijn geld niet meer terug krijgt. En dat vertaalt zich in een hogere rente.

BKR Hypotheek
Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
Hypotheek met BKR - Welke Bank Accepteert U Nog en Wat is het Alternatief?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Is Hypotheek met BKR mogelijk?
Kan ik een Hypotheek met BKR a2 notering krijgen en hoe?
Wanneer krijgt u een BKR notering

BKR Geregistreerd Toch Geld Lenen - Hoe Doet u Dat
Met BKR Registratie Lenen - Waarom niet Laten Verwijderen?
Geld Lenen Particulier - En nog Renteloos ook (als u mazzel heeft)

Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
Bkr ondernemer
NHG
NHG Hypotheek

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact
 

 

    

 

       

(C) Hypotheek Bkr Registratie