> Home  > BKR Hypotheek > BKR Registratie BKR a2  > BKR Notering  > BKR Vermelding  > BKR Code Onterecht > Zonder BKR Toetsing  > Met BKR Notering  > Lenen BKR > Over BKR Hypotheek Registratie > Sitemap > Contact

BKR

BKR betekent Bureau Krediet Registratie en is er om hypotheekbanken en andere kredietverstrekkers zoals belbedrijven die GSM abonnementen afsluiten te informeren over uw kredietwaardigheid.

De meeste leningen en zeker hypotheken worden verplicht geregistreerd bij het BKR in Tiel. Ook als u de schulden niet afbetaald wordt dit aan het BKR gemeld. Dan krijgt u een achterstandscodering achter uw naam.

Daardoor kunnen bedrijven die bij het bureau zijn aangesloten zien in hoeverre u in staat ben om grote leningen af te betalen en of u in het verleden wel eens betalingsachterstanden heeft opgelopen. Aan de hand van die informatie wordt beslist of men aan u een lening of abonnement wilt verstrekken en onder welke voorwaarden. Het kan dus zijn dat u bij kredietverstrekkers wordt afgewezen, omdat men geen hypotheek met BKR Registratie wil verlenen.

Naast de functie om informatie te verstrekken aan hypotheekverstrekkers en andere geldleners heeft het ook tot doel om de lener tegen zichzelf te beschermen en te voorkomen dat hij of zij niet teveel leningen aangaat. Zie voor meer info de website van het BKR

 

BKR Hypotheek
Welke BKR Codes zijn er en wat betekenen ze?
Wat zijn de gevolgen van een BKR Codering voor me?
In welke gevallen krijg ik een BKR notering?
Waarom een BKR registratie?
Wie krijgt er allemaal een BKR vermelding?
Is Hypotheek met BKR mogelijk?
Kan ik een Hypotheek met BKR a2 notering krijgen en hoe?
Welke leningen zijn nog mogelijk met BKR notering?
Wat moet ik doen als mijn BKR code onterecht is?
Kan ik lenen zonder BKR Toetsing?
Achterstandscodering
Wat kan ik tegen BKR code doen?
NHG
NHG Hypotheek
BKR

HOME
Over Hypotheek BKR Registratie
Contact